Wij zorgen voor een accurate waardebepaling!

Uw deskundige partner voor (binnenvaartschip) taxaties

Bij de financiering van schepen, zowel bestaande als nieuwbouw, is vaak een waardebepaling vereist door banken of andere financieringsinstellingen. Taxaties zijn essentieel bij de aan- of verkoop van schepen, verzekeringsdoeleinden, successierechten, juridische kwesties of belastingdoeleinden. Daarnaast kunnen taxaties benodigd zijn voor grote verbouwingen, moderniseringen etc.

van Duyvendijk Scheepsexpertises & Taxaties

Onze werkwijze omvat:

Indien gewenst kunnen we het rapport in het Engels opstellen.

If desired, a report can be drawn up in English.

Unieke en Deskundige Scheepsexpertises & Taxaties

Onze taxaties betreffen een breed scala aan schepen, waaronder alle soorten binnenvaartschepen, evenals pleziervaartuigen, kantoorschepen, werkvaartuigen en woonboten. We taxeren ook wel coasters, specifieke zeeschepen en overheidsschepen.

3 Onze diensten

Woonboot taxatie

Bent u op zoek naar een professionele taxatie voor uw woonboot? Bij ons bent u aan het juiste adres. Of het nu gaat om de aankoop, verkoop, nieuwbouw, financiering of fiscale kwesties zoals bijvoorbeeld echtscheiding of erfenis, wij bieden taxatiediensten voor diverse doeleinden. U kunt op ons rekenen voor een nauwkeurige waardebepaling van uw woonboot.

Voorcalculatie

Wanneer u de bouw van een nieuw schip of ander vaartuig overweegt, is het vaak nodig om een voorcalculatie te presenteren aan een financieringsinstelling. Wij kunnen dit voor u verzorgen op basis van het bouwbestek, diverse tekeningen en andere beschikbare documentatie. Als dat wenselijk is, komen we na voltooiing van de nieuwbouw opnieuw aan boord om een uitgebreid taxatierapport op te stellen op basis van een grondige inspectie van het vaartuig.

Bureautaxatie

In sommige gevallen is een fysiek bezoek aan boord voor een taxatie niet strikt noodzakelijk. In deze situaties kunnen we het vaartuig op afstand beoordelen met behulp van een eerder door ons opgesteld rapport, aangevuld met informatie verstrekt door de eigenaar of schipper.

Taxatie, keuring of inspectie nodig?

Bereik ons direct en gemakkelijk...

Kort geformuleerd:

In principe kan alles
wat vaart door ons
worden getaxeerd

Onze experts zijn erkend als register taxateur en aangesloten bij de Vereniging van Register Taxateurs dat onderdeel uitmaakt van NIVRE.